30/08/2009:

Zoals u aan de uitslagen ziet ben ik terug in conditie aan het komen. Ik heb de slechte maanden achter mij kunnen laten en ga vollop voor een mooi einde van het seizoen! Gisteren in Kalken was een mooie test voor volgende week in het eigen wetteren. Het was van aan de start dat het peloton op het lint werd getrokken en de aanvallen vloeiden. Ik was vooraan gestart en ging direct mee in de horde van aanvallen. Het beloonde, na 2 ronden op het lint te rijden is het peloton gebroken, ik kon met een 15 andere renners ontsnappen en kwamen nooit meer in de problemen. Jonas de vylder moest door een valpartij de koerst staken en we gingen met 15 man het slot van de koers in. Ik kreeg krampen en kon niet veel meer doen. In de finale brak de groep uiteen en ik ben op een 12e plek gestrand. Laurens Poelman won de wedstrijd voor eigen publiek. Er is hoop en goede moed voor de komde koersen voor mij. Alvast bedankt aan de vele supporters in Kalken!

16/08/2009:

Het begint weer beter te gaan. Ik kan al weer deftig koersen. Opnieuw kan ik telkens voor het peloton eindigen en resultaten beginnen weer te beteren. Er is dus nog hoop om in vorm te geraken tegen wetteren kermis! Ik heb juist nog last om in de slotfase zeer diep te gaan in de sprint. Ik heb dinsdag nog een grote controle in het ziekenhuis in wetteren en mits groen licht ga ik alles geven om nog een mooi einde van het seizoen te krijgen!

Alvast bedankt aan alle mensen die steun gegeven hebben!

Mvg,
Michiel Remory

08/07/2009:

Nog altijd slecht nieuws. Ik geraak er maar niet vanaf. Na een poging tijdens de examens in Schellebelle, wat zeer tegenviel heb ik ook vorig weekend eens geprobeerd. Maar ik geraakte niet verder dan een teleurstellende 5e ronde! en voelde me opnieuw zeer slecht. Ik moet nu medicatie nemen en er is aangeraden niet te koersen tot ik volledig genezen ben. Het is met zeer veel spijt dat ik niet kan koersen en ook mijn supporters moet "in de steek laten". Enig posetief aan de laatste maanden is dat ik geslaagd ben voor mijn laatste jaar en dus een A-Attest heb! Ik hoop zo snel mogelijk met goed nieuws af te komen.

Groeten!

29/04/2009:

Na een goede wedstrijd in evergem zocht ik het voorbije weekend naar een bevestiging. Ik heb zaterdag in Tollembeek gereden maar door slechte benen en een lastig parcour kon ik niet meer dan in het peloton uitrijden wat een 26ste plaats opleverde. Na lang twijfelen ben ik toch afgezakt naar Meigem-Deinze. Mijn ploegmaat organiseerde die wedstrijd en er waren mooie toppers aanwezig. Er kwamen een 70 renners aan de start. Ik had niet kunnen losrijden en starte vooraan. Tot mijn verbazing waren de benen goed bij het vertrekken, ik nam al snel mijn plekje vooraan in het peloton in beslag. Ploegmaar van coppernolle ging er al direct vandoor. Ik nam de taak als controleren en afstoppen voor men rekening. Op de kleine baantjes kon ik nog goed controleren maar eens op de grote banen was er geen houden aan. Het peloton vlamde er op los en counterde alles en nog wat. Er geraakten uiteindelijk toch 2 renners voorop, waaronder Alexander de roose. Niels Reynvoet trok beetje later in de aanval met nog een ploegmaat en ik schoot me er direct achter. Met ons 3 reden we goed rond maar het peloton wou het niet toelaten. 2 ronden voor het einde reden die 2 nog altijd voorop. Cedric probeerde het eens en nam nog 2 renners mee maar vielen stil. Ik zette dan uit het peloton zelf aan en trok vol door. Cedric en die 3 renners gingen mee en we begonnen met ons 4 rond te draaien. We zagen in de kleine baantjes het peloton niet meer en had er goede hoop op. Net na we de laatste ronde ingingen sloten nog 5 renners aan bij ons met veel toppers erbij. Met ons 9 raapten we die 2 koplopers in en dus met 11 naar de meer. Cedric callebout won de spurt en ik werd 6e, had niet meegespurt. Zeer content en eindelijk die top 10. Een beloning voor de vorm van de laatste tijd. Nu nog verbeteren en blijven bevestigen. Tot in Berlare!

17/04/2009:

Eindelijk nog eens een tekstje en wat aanpassingen dat ik kan doen aan de site. Na opnieuw vorige week een slipper en pech en dinsdag avond naar de spoed in ziekenhuis, nu hopelijk gedaan met de pech. Ik hoop dat ik me morgen goed genoeg voel in men vel en met wat geluk heb ik nog vervoer ook. Dan kan ik een zoveelste poging doen om zonder pech en ongelukken een wedstrijd te beïndigen. Ik ben van plan om me rustig in het peloton te houden en kijken hoe ik me voel en wat wedstrijdritme opdoen. Over voorvalletje van dinsdagavond naar de spoed vertel ik later meer. Valt wel mee hoor.

Grtz.......

02/04/2009:

Fiets gemaakt en al goed aan het herstellen. Ik ga als ik vervoer heb, dit weekend wedstrijd rijden. Door de doortoch voorbij mijn deur van de Ronde Van vlaanderen en alle festiviteiten er rond is het moeilijk om hier weg te geraken.

29/03/2009:

Ik was gezond en wel aan de start gekomen en ging er 100 % tegenaan om mij te bewijzen in mijn eerste interclub. Ik starte zoals altijd goed vooraan op 192 renners! en bleef daar mijn positie zo goed mogelijk houden. Na een zware kasseistrook moest ik al eens zwaar diep gaan om gaatje toe te rijden. Eens bij het peloton kon ik weer vol recupereren en iets eten. Op ong. 25 km in de grote ronden gebeurde het onvermijdelijke. In een afdaling haken vooraan in het peloton 2 renners in elkaar die een grote valpartij veroorzaakten. Ploegmaat Kevin De Mesmaker voor mij, en evenals ik kon de valpartij niet meer ontwijken, dus we gingen mee tegen de grond. Ik stelde me zo snel mogelijk recht, onthaakte mijn fiets uit enkele andere fietsen en sprong erop. De ploegleider was al ter plekke en gaf mij nog een duwtje om te vertrekken. Nog geen tijd om de schade op te meten en ik moets alweer stoppen om te kijken om ik niets aan mijn krom wiel kon doen. Ik zette mij aan de kant en net voor ik volledig tot stilstand kwam, vlamde een niet oplettende renner tegen 50km/h in mijn rug. Ik voor een 2e keer op rij en die andere renner vlogen weer zwaar tegen de grond. Nu sprong ik niet meer snel recht. De andere renner kon nog vertrekken maar ik kroop lang de kant voor de nog aanstormende renners en nam mijn fiets bij mij. Ik stelde mij even later recht om toch nog een poging te doen om te vertrekken, tot ik mijn fiets zag. Kapot. Ik moest dus wachten en nietsdoen. Ik moest wachten op de ziekenwagen die even later kwam checken of het ernstig was of niet. Ik zei dat het wel ging en kreeg de opdracht om op de bus te wachten. Ik heb dus met de bus mee moeten rijden tot de aankomst. Conclusie: kappotte fiets, schaafwonden, blauwe plekke en beetje gekneusd.... Geen slecht begin voor een eerste interclub dit jaar. Het was de hele ploeg hun dagje niet, Ploegmaat kevin komt thuis met een gebroken neus na de valpartij, de andere 4 hadden fietspech maar er konden er toch 3 van de 6 uitrijden. Goed herstellen en volgend wekend meer geluk!

28/03/2009:

Met de examenperiode en een eindwerk af te werken had ik deze week geen tijd om de site aan te passen of een tekstje te schrijven over de wedstrijd in wetteren. Ik heb midden deze week telefoon gekregen van de ploegleider met de vraag om mee te gaan naar de eerste Beker Van België van dit seizoen. Ik had daar vorig  jaar ook gereden en hoefde dus geen 2 keer na te denken voor ik ja zei. Ik heb een goede test gedaan voor de vorm in Wetteren waar ik constant in de aanval gegaan ben en voor het peloton heb kunnen eindigen.  Dus ik had goede verwachtingen naar de interclub toe. Maar Donderdag werd ik wakker met keelpijn. Enkele familieleden waren al ziek en hebben mij aangestoken. Het was niet zo erg maar het ergerde mij om goed te kunnen trainen. Vandaag ben ik opgestaan met veel verbetering. Ik denk morgen fris aan de start te kunnen staan. Het enige wat kan ergeren is dat ik door de examens enzo. niet goed heb kunnen trainen. Maar we zien wel! Ik hou je op te hoogte!

ps: Cameraman mee naar interclub!

14/03/2009:

Nu de verbouwingen van de nieuwe winkel achter de rug zijn, kan ik weer elke week actief zijn in de wedstrijden. Morgen rij ik mijn eerste officiële wedstrijd in Zingem. Ik hoop een goed resultaat neer te zetten voor de eerste rit. Ik verwacht veel starters aangezien er weining koersen in de buurt zijn. Ik kan dus morgen opnieuw rekenen op mijn vader, de fotograaf jens en de supporters De Moor en meneer Ronsmans die meegaan. Ik doe mijn best om jullie morgen niet teleur te stellen! Wish me luck en tot morgen voor het verslag!

22/02/2009:
* Na een slechte nachtrust  was in Strijpen toch goed weer om er nog eens tegenaan te gaan. Het was opnieuw een oefenkoers dus we waren verplicht 2 van de 11 ronden achter de auto te blijven. Het was een oefenkoers zonder prijzen dus je plaatst speelde eigenlijk nog geen rol. Achter we waren losgelaten waren er een aantal pogingen maar die werden snel teniet gedaan. Tot ik op kousevoeten er op men eentje vandoor ging. Ik kreeg al snel gezelschap van 3 renners waaronder Glenn Schoep. Achter een ronde sloten een 8 tal renners aan. We bleven even voorop tot uiteindelijk het peloton op een grote sliert toch kwam aansluiten. De helft van de groep was al afgevallen door de 5 bergoppen per ronde. Ik probeerde direct opnieuw te reageren op een aanval maar net voor de top van een van de bergskes parkeerde ik en het overgebleven "peloton" stak me voorbij. Ik kon net niet aansluiten en heb moeten achtervolgen tot het einde. Ik moest dan met een andere renners nog spurten voor een 23ste plek en won dat spurtje. Ik werd uitendelijk dus maar 23ste. Ik zat niet al te goed maar het is nog maar een oefenkoers. Tot de volgende!

20/02/2009:

* Na een degelijke test van de benen en een 19e plaats in Bottelare zal ik morgen meerijden met een 2e oefenkoers die plaats vindt in Strijpen. Ik hoop op een mooie en goede koers met een mooi resultaat. Het hoeft nog niet super te zijn want we zijn nog maar het begin van het seizoen. Ik rij deze wedstrijd ook vooral mee omwille van wat wedstrijdritme op te doen. Tot zijn grootste spijt moet ik van onze cameraman laten weten dat hij nog niet aanwezig kan zijn op de oefenkoers. Hij zal pas vanaf de officiële wedstrijden aanwezig zijn. Ik hoop weer zoals in Bottelare op de komst van mijn supporters en zal mijn best doen om ze niet teleur te stellen.

TOT MORGEN!

26/12/2008:
* Aan alle supporters en bezoekers van deze site, alvast mijn dank voor jullie
steun tijdens het afgelopen seizoen. Ik hoop jullie dit seizoen opnieuw te mogen ontvangen op deze site of terug te zien langs het parcours.
Half februari gaan we van start met enkele oefenwedstrijden, waar ik mijn vormpeil alvast eens kan testen. Ik hoop dat u deze verandering van de site positief vindt en uw weg goed kan vinden. Indien er iets moet aangepast worden volgens u, dan kunt u mij dit laten weten via de rubriek 'biografie' waar u mijn mailadres kunt terugvinden.
Er zal zich een kleine wijziging bevinden aan de foto's, Voortaan worden die gewatermerkt. Als u foto's op uw site wilt plaatsten, gelieve die dan in de originele vorm te laten. Het origineel formaat aan afdrukkwaliteit kunt u steeds verkrijgen bij web.beheerder@hotmail.com. Ook de vaste medewerkers blijven behouden.

Alvast bedankt!
Hier vind u de laatste nieuwtjes.
Eveneens wedstrijdverslagen en cetera kan u hier vinden in de loop van het seizoen.
Tekstcontrole met dank aan Jens Allaert.